Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 11 Aprilie 2021 - 14587
Modelul de declaratie pe propria raspundere. Verificari la filtrele de la intrarea in municipiul Bistrita!

Prefectul Stelian Dolha, impreuna cu inspectorul sef al politiei, Mihai Lupsa, si inspectorul sef al jandarmeriei, Florin Furnea, au verificat controalele efectuate de politisti si jandarmi, precum si traficul de la intrarile in municipiul Bistrita, zona carantinata timp de 14 zile, incepand cu azi, ora 5:00.

Tranzitarea municipiului Bistrita de catre autovehicule este permisa doar pe soseaua de centura, iar in acest sens au fost amplasate panouri informative care le redirectioneaza spre zona permisa.

Precizam, de asemenea, ca, in functie de destinatie si tonajul autovehiculului, municipiul poate fi ocolit prin judetele invecinate, ori pe rutele: Beclean- Nasaud- Ilva Mica- Stramba-Josenii Bargaului sau Beclean-Nasaud- (Bistrita cart.Unirea)-Livezile.

Reamintim ca masura de carantinare se aplica si pentru localitatile componente ale orasului Bistrita: Viisoara, Sigmir, Sarata, Ghinda, Unirea si Slatinita.

.

 

 Modelul de declaratie pe propria raspundere, valabil pentru perioada in care municipiul Bistrita este carantinat, a fost modificat, in concordanta cu Ordinul Sefului Deprtamentului pentru Situatii de Urgenta 4659975 privind instituirea carantinei zonale pentru municipiul Bistrita.

Sunt clarificate motivele pentru care cetatenii cu domiciliul in zona carantinata pot circula in interiorul acesteia, in afara sa, precum si activitatile pentru care persoanele din afara zonei pot intra in zona restrictionata.

Modelul declaratiei poate fi accesat pe prima pagina a site-ului https://bn.prefectura.mai.gov.ro/ la rubrica subliniata in imagine.

Mentionam faptul ca cetatenii pot redacta de mana declaratia pe propria raspundere, bazandu-se pe modelul indicat.

Conform Ordinului Sefului DSU (disponibil pe aceeasi pagina web indicata), "Declaratia pe proprie raspundere trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii, adresa locuintei/ gospodariei/ locului activitatii profesionale, motivul deplasarii dintre cele prevazute la art.4 pct.3 si pct.5, data completarii si semnatura."

0 comentarii1218 vizualizări19 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0