Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 11 Aprilie 2021 - 14587
Recomandare C.J.S.U. BN: rute alternative pentru tranzitarea municipiului Bistrita!

Avand in vedere numarul ridicat de imbolnaviri cu SARS CoV-2, tranzitarea municipiului Bistrita de catre persoanele care au domiciliul in alte localitati sau judete, pe durata celor 14 zile de carantina, va fi permisa doar pe soseaua de centura, fiind interzisa oprirea.

 Prin urmare, atragem atentia asupra faptului ca exista posibilitatea formarii de coloane si portiuni aglomerate, cu atat mai mult cu cat vor exista si filtre de verificare. In consecinta, recomandam cetatenilor ca in aceasta perioada sa opteze pentru utilizarea rutelor alternative, iar tranzitarea Bistritei sa se intample doar in mod exceptional.

 In functie de destinatie, municipiul poate fi ocolit fie prin judetele invecinate, fie pe rutele Beclean - Nasaud - Bistrita (cartier Unirea) - Livezile sau Beclean - Nasaud - Ilva Mica - Stramba - Josenii Bargaului, tinandu-se cont, bineinteles, de alegerea unui traseu potrivit pentru tonajul autovehiculului.

 Masura carantinarii Bistritei este consecinta cresterii cazurilor peste pragul admis, fiind esential sa se respecte toate regulile stabilite pentru eliminarea focarului.

 

1 comentariu1204 vizualizări18 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0