Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
BAZIN DE INOT LA SANGEORZ-BAI.

Obiectul de investitie "Bazin de inot acoperit strada Crinilor, nr4/A, oras Sangeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud", in valoare de 2.256.852 euro a fost avizat favorabil in ceea ce priveste  documentatia tehnico-economica la faza de Studiu de Fezabilitate, de catre Comisia nr. 1 a Consiliului Tehnico-Economic al CNI. Pasii urmatori in implementarea proiectului sus-mentionat constau in scoaterea la licitatie a acestuia, iar dupa obtinerea tuturor avizelor va urma si executia lucrarilor.

Acest proiect a fost gandit pentru realizarea si dezvoltarea unei infrastructuri de agrement in orasul Sangeorz-Bai, crescand astfel si indicele de sanatate a populatiei prin incurajarea activitatii fizice si totodata pentru a asigura un nivel de dotare competitiv.

Astfel, orasul Sangeorz-Bai va beneficia de dotari ale unei infrastructuri de agrement, demne statutului de statiune balneoclimaterica, incurajarea activitatii fizice, in special prescolarilor, dar si publicului larg. Toate acestea vor duce si la gazduirea unor competitii specifice cu efect benefic in promovarea turistica a statiunii Sangeorz-Bai, dar si la ridicarea standardelor de viata nu doar a locuitorilor orasului Sangeorz-Bai, ci si a celorlalte comune, localitati si orase de pe Valea Somesului.

Pe langa acest obiectiv, Administratia va amenaja doua bazine exterioare, astfel incat sa devina un Complex de Agrement pentru locuitorii Vaii Somesului.

 

 

0 comentarii2730 vizualizări27 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0