Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 05 Aprilie 2020 - 8344 vizitatori azi
Prefectul a solicitat politistilor si jandarmilor intensificarea patrulelor in zona de intrare in judet.

Prefectul judetului, Stelian Dolha, a solicitat politistilor si jandarmilor intensificarea patrulelor in zona de intrare din judetul Suceava, care se confrunta cu o situatie epidemiologica speciala, dar si din Maramures (dinspre Borsa).

"Am solicitat conducerii Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud exigenta maxima in special in verificarea autovehiculelor, altele decat cele de transport marfa, care tranziteaza judetul.

Conducatorii auto si pasagerii din masinile acestora trebuie sa poata demonstra cu acte verificabile urgenta deplasarii in si prin judetul Bistrita-Nasaud care este strict reglementata de ordonanta militara numarul 3, intrata in vigoare integral miercuri la ora 12:00."

Conform ordonantei militare nr 3 urgentele de deplasare la distanta pot fi cel mult deplasarile in interes profesional, iar cele in interes personal sunt situatii punctuale care pot fi verificate relativ usor.

Le atragem atentia celor care intentioneaza sa tranziteze judetul Bistrita-Nasaud sau sa calatoreasca in judet ca verificarea sinceritatii declaratiilor pe proprie raspundere poate fi facuta si pe timpul tranzitarii judetului sau imediat si ca se expun riscului de a suporta rigorile aspre ale legii!

 

0 comentarii469 vizualizări26 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0