Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 05 Aprilie 2020 - 7352 vizitatori azi
Mesajul premierului Ludovic Orban cu prilejul Zilei Politiei Romane.

"Astazi, 25 martie, este Ziua Politiei Romane, o zi care, anul acesta, ne confirma, daca mai era nevoie, misiunea dificila si plina de riscuri pe care o au oamenii legii pentru siguranta noastra, a cetatenilor. Mai ales acum, cand trecem printr-o perioada fara precedent pentru Romania si pentru intreaga planeta, vedem implicarea continua a politistilor in lupta aproape inegala cu un inamic invizibil in fata caruia nu vrem sa ne dam batuti.

Starea de urgenta in care ne aflam implica si mai multe eforturi din partea Politiei Romane. Sunt masuri fara precedent pe care le-au impus multe alte state aflate in situatia noastra si pe care cetatenii trebuie sa le inteleaga si sa le respecte. Profesia de politist este riscanta prin definitie, dar in contextul pandemiei COVID-19 a devenit si mai riscanta pentru ca sunt expusi asemenea tuturor pericolului de imbolnavire. Ei sunt la datorie, in strada, pentru noi, iar noi, la randul nostru, trebuie saintelegem ca tot efortul lor este pentru binele, pentru sanatatea si pentru siguranta noastra. Va indemn pe toti sa le fim parteneri si sa le sprijinim misiunea printr-un gest de responsabilitate personala si sociala: STATI IN CASA! Fac apel, dragi romani, sa sprijiniti munca politistilor respectand legile in vigoare si regulile pe care le-a impus urgenta sanitara actuala.

Ii admir si ii felicit pe politistii romani pentru tot ceea ce au facut pana acum, pretuiesc munca lor, le doresc tuturor sanatate si ii asigur de tot sprijinul.

La multi ani, Politiei Romane si tuturor angajatilor din structurile ei!Top of Form

"

 

 

 

Ludovic Orban,

Prim-ministru al Romaniei

 

0 comentarii427 vizualizări26 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0