Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 04 August 2020 - 3076 vizitatori azi
Atentie soferi ! Alerta de vreme rea ! Codul portocaliu si in Bistrita-Nasaud.

Rugam participantii la trafic sa circule cu atentie si sa respecte restrictiile impuse pe sectoarele de drumuri nationale si autostrazi, acolo unde este cazul, avand in vedere atentionarile de cod portocaliu  si galben de vreme rea emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie.
 

Codul portocaliu valabil pentru perioada 10 februarie, ora 18:00 - 11 februarie, ora 20:00 vizeaza intensificari sustinute ale vantului, viscol si vizibilitate redusain  zona inalta de munte a judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.  

Codul galben valabil pentru perioada10 februarie, ora 14:00 - 11 februarie, ora 20:00 vizeaza intensificari ale vantului la munte, in Banat, Crisana, Transilvania si Maramures si ninsori viscolite in zona montana inalta.


Atragem atentia conducatoriilor auto care se deplaseaza in aceasta perioada,in special in zonele montane afectate, sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.


Imagini de la interventiile Regionalelor CNAIR puteti vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.


Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 si pot accesa pe prima pagina in caseta din stanga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Nationale, dar si pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.


CNAIR S.A.

0 comentarii1582 vizualizări10 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0