Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Noua organigrama a CNAIR SA - Central a redus numarul directorilor din companie.

In data de 08.10.2019 a fost adoptata organigrama CNAIR SA - Central. Aceasta organigrama a fost stabilita in functie de cerintele si principiile necesare eficientizarii activitatii companiei. De asemenea, s-a luat in calcul si optimizarea circuitului documentelor, in perspective responsabilizarii deciziilor.

Astfel, din vechea structura care insuma un numar de 28 de posturi de directori, in urma reorganizarii, vor fi doar 12 posturi, ceea ce presupune si o economie la bugetul companiei de peste 10 mil. lei/an.

"Aceasta schimbare este o una majora, atat a structurii organizatorice, cat si din perspectiva functionalitatii decizionale. A fost un moment asteptat si care va determina noi asteptari. Consider ca aceasta schimbare este sustinuta de necesitatea performantei tehnico-economice si financiare a companiei, care sa se concretizeze prin rezultate certe si proiecte finalizate.

Consider ca deciziile luate acum sunt constructive si, subliniez, ca ele nu inseamna neaparat un repros, ci sunt elemente concrete ale unei noi viziuni de functionare si dezvoltare a companiei. Acest lucru inseamna sa trecem de la o structura stufoasa si rigida, care intrase intr-o rutina decizionala, la o structura supla si eficienta.

Le multumesc tuturor colegilor si sper ca implicarea si responsabilizarea noastra sa fie la nivelul asteptarilor." A declarat Sorin Scarlat, Directorul General al CNAIR.

 

CNAIR S.A.

 

0 comentarii2737 vizualizări15 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0