Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 04 August 2020 - 3948 vizitatori azi
8 august 2019, finalizarea programului de formare profesionala in ocupatia "Patiser" la AJOFM B-N.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaudva aduce la cunostinta finalizarea programului de formare profesionala in ocupatia "Patiser", desfasurat in cadrul Centrului propriu de Formare Profesionala, in perioada 27.05.2019 - 05.08.2019 (360 ore de pregatire: 120 ore pentru pregatirea teoreticasi 240 ore pentru pregatirea practica).  

La acest curs s-au inscris 15 persoane,someri indemnizati si neindemnizati. Compententele dobandite in urma absolvirii acestui program de calificare sunt: 

-        Prepararea produselor de patiserie; Prepararea semifabricatelor de patiserie; Realizarea decoratiunilor pentru produsele de patiserie; Exploatarea echipamentelor pentru copt si racit; Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor de patiserie; Manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare; Asigurarea calitatii produselor; Ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor; Organizarea si intretinerea locului de munca; Asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare; Aplicarea normelor igienico - sanitare; Aplicarea NTPM si PSI; Comunicarea interactiva la locul de munca;

Sustinerea examenului de absolvire a avut loc joi, 8august 2019, la sediul AJOFM Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud

 Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES .

0 comentarii2478 vizualizări08 august 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0