Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Se inchide circulatiei in zona trecerii la nivel cu calea ferata de la intersectia cu Drumul Dumitrei Vechi - Colibitei si A. Muresanu.

Municipiul Bistrita are in derulare executia lucrarilor de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferata de la intersectia  str. Drumul Dumitrei Vechi, str. Colibitei si str. Andrei Muresanu, lucrari care fac parte din obiectivul de investitie "Creare acces auto intre strada Artarilor si str. Colibitei, inclusiv modernizare str. Colibitei", fapt pentru care aduce la cunostinta tuturor cetatenilor:

  1. Inchiderea circulatiei in zona trecerii la nivel cu calea ferata de la intersectia cu str. Drumul Dumitrei Vechi, str. Colibitei si str. Andrei Muresanu, pentru intervalul 13.05.2019 - 27.05.2019;
  2. Restrictionarea circulatiei alternativ, pe o banda de circulatie a trecerii la nivel cu calea ferata de la intersectia cu str. Drumul Dumitrei Vechi, str. Colibitei si str. Andrei Muresanu in functie de executia lucrarilor, pentru intervalul 27.05.2019 - 06.07.2019;

In acest sens, rugam ca toti participantii la trafic si riveranii, sa dea dovada de intelegere si sa respecte noile reglementari cu privire la devierea circulatiei.

 

                         Primaria municipiului Bistrita

0 comentarii3003 vizualizări11 mai 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0