Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 21 August 2019 - 9834 vizitatori azi
S-a scos la licitatie Completarea Studiului de Fezabilitate pentru A8, sectorul Targu Mures - Targu Neamt.

CNAIR SA a lansat licitatia pentru atribuirea contractului "Completarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Targu Mures - Targu Neamt", prin publicarea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice a anuntului de participare. Valoarea estimata a contractului este de 29.912.230,22 Lei fara TVA. Contractul presupune prestarea urmatoarele servicii si elaborarea cel putin a urmatoarelor documente:

- completarea documentatiei aferente Studiului de Fezabilitate "Autostrada Targu Mures - Ditrau" si "Autostrada Ditrau - Targu Neamt", in conformitate cu reglementarile tehnice si legislatia in vigoare, si a cerintelor caietului de sarcini;

- documentul suport aferent proiectului in vederea sustinerii cererii de finantare;

- acordarea de asistenta pentru Beneficiar, atat pe parcursul procesului de pregatire a cererilor de finantare, cat si in perioada de evaluare a acestora de catre toate institutiile implicate in acest proces (MT-DGOIT si Comisia Europeana).

Durata contractului este de 18 luni incepand de la data de incepere a contractului si cuprinde: 14 luni pentru completarea studiului de fezabilitate si 4 luni pentru asigurarea asistentei tehnice.

Data limita de depunerea a ofertelor a fost stabilita pentru 20 martie 2019.  

0 comentarii1610 vizualizări06 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0