Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2019 - 8956 vizitatori azi
Este regretabil ca presedintele PMP B-N, Ionut Simionca, duce acest mare eveniment in derizoriu...

Ziua Nationala a Romaniei din An Centenar a fost organizata in spiritul Marii Adunari Nationale de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918, in spiritul unitatii, colaborarii  si intelegerii care au facut posibila Marea Unire. Asadar, este regretabil ca domnul Presedinte al Partidului Miscarea Populara Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, duce acest mare eveniment in derizoriu, implicandu-l intr-un scandal.

Astfel, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud se vede nevoita sa raspunda acuzatiei acestuia, referitoare la faptul ca nu a fost lasat sa depuna o coroana de flori in data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la Bistrita.    

Acesta prezinta doar o parte a comunicarii care a avut loc, omitand faptul ca a trimis cererea in data de 29.11.2018, cu doua zile inainte de eveniment, dar i s-a raspuns in aceeasi zi, iar in adresa a fost mentionat ca:

  • In semn de unitate, va fi depusa o singura coroana de flori din partea tuturor "autoritatilor publice centrale, judetene si Garnizoana Bistrita", fiind specificat acest lucru si pe panglica.

Asadar, aceasta coroana a fost si din partea dlui. deputat Ionut Simionca.

  • Mai mult, a fost precizat ca poate sa depuna o alta coroana de flori, tot conform al. 4, art.16 din legea 215/2016, dupa incheierea ceremoniei oficiale, dl. deputat nefiind mandatat sa reprezinte Parlamentul Romaniei si, deci, neincadrandu-se in prevederile lit. (b) alin. (3) a art.16 din Legea 215/2016.

 

In concluzie, Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud nu i-a ingradit acest drept domnului Presedinte al Partidului Miscarea Populara Bistrita-Nasaud, dimpotriva, l-am invitat sa sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei, in an centenar, si sa depuna alaturi  de  toate autoritatile, coroana de flori la monumentul poetului Andrei Muresanu din Piata Centrala.

De altfel, dl. deputat Ionut Simionca a dat curs invitatiei si a participat atat la depunerea de coroane, cat si la parada militara impreuna cu oficialitatile prezente, fapt pe care l-am apreciat.

 

0 comentarii1309 vizualizări06 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0