Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2019 - 9400 vizitatori azi
Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati.

Ziua de 3 decembrie, Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, reprezinta un prilej de a promova intelegerea problemelor cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati si sustinerea demnitatii, drepturilor si a bunastarii acestora.

Toti oamenii sunt nascuti liberi si egali in demnitate si drepturi. De aceea, persoanele cu dizabilitati nu trebuie sa fie discriminate, ci sa beneficieze de sanse egale. Pentru a putea atinge aceleasi conditii de trai ca si ceilalti cetateni, persoanele cu dizabilitati au nevoie de mai mult sprijin din partea comunitatii.

Este important sa constientizam ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba o conduita care sa contribuie la eliminarea barierelor si sa duca la o mai buna integrare in societate a persoanelor cu dizabilitati. Ne exprimam solidaritatea si respectul pentru aceste persoane.

Adresam sincere felicitari acestor persoane care, prin exemplul lor de curaj si vointa atat morala cat si fizica, ne ofera o adevarata lectie de viata despre cum sa treci peste orice greutate.

Dorim persoanelor cu dizabilitati, parintilor, membrilor de familie, tuturor persoanelor implicate, multa sanatate si toate cele bune!

La Multi Ani !

Conducerea DGASPC BN

 

0 comentarii1232 vizualizări03 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0