Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 19 Mai 2019 - 8950 vizitatori azi
Mesajul premierului Viorica Dancila cu ocazia Zilei internationale a persoanelor cu dizabilitati.

"3 decembrie este ziua in care celebram, la nivel mondial, persoanele cu dizabilitati, oameni curajosi si determinati, carora le datoram respect pentru rolul lor important in comunitate si pentru ca zi de zi ne arata ca orice obstacol poate fi inlaturat. Intelegerea profunda a nevoilor speciale pe care le au, asigurarea unei vieti demne, independente, prin garantarea sanselor egale la educatie, sanatate si munca, reprezinta dovada unei societati unite si incluzive.

De aceea, p?romovarea valorilor si drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilitati este o prioritate a Guvernului Romaniei si a mea personal.

?Astazi, mesajul meu pentru semenii nostri cu dizabilitati este simplu si din suflet: Va multumesc pentru exemplul de curaj pe care ni-l oferiti necontenit! Nu voi inceta sa militez pentru ca drepturile dvs., care sa va asigure sanse egale cu ale oricarui alt cetatean, sa fie respectate si pentru ca societatea sa fie una pentru toti, justa si cu valori impartasite!"

 

Viorica Dancila,

Prim-ministru al Romaniei Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

0 comentarii1162 vizualizări03 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0