Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actiuni preventive, pe linie rutiera, pe raza sectiei 5.

La data de 10 octombrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Petru Rares  au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, pe raza de competenta. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2675 lei.

 

Cercetat pentru conducere cu alcoolemie.

 La data de 11 octombrie a.c., in Singeorz-Bai, politistii l-au depistat si oprit in trafic, pe un barbat, de 79 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, celui in cauza i s-au recoltat mostre de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politistii din Singeorz-Bai, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta  alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Cercetari efectuate de politisti, ca urmare a producerii unor accidente rutiere.

 La data de 10 octombrie a.c., in Nasaud, un barbat, de 67 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat o femeie, de 65 de ani, din Bucuresti, care era angajata in traversarea regulamentara a strazii, pe trecerea pentru pietoni.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua de catre Politia Orasului Nasaud, fiind intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 10 octombrie a.c., un barbat, de 67 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce se deplasa pe bicicleta, a fost depasit de un autotren, condus de un cetatean turc, de 58 ani, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se de partea laterala dreapta a autovehiculului.

 Atat conducatorul auto, cat si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferului si de 0,17 mg./l alcool pur in aerul expirat, in cazul biciclistului. Celor doi li s-au recoltat mostre biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiilor.

 Cercetarile continua de catre politistii din Singeorz-Bai, fiind intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 10 octombrie a.c., politistii au fost sesizati prin SNUAU112, despre faptul ca o tanara, de 24 de ani, din Ilva Mare, care circula cu bicicleta, pe DJ 172D, ar fi fost lovita de un TIR.

 In urma verificarilor efectuate si vizualizarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video amplasate in zona, s-a constatat ca tanara, care circula cu bicicleta pe un drum de acces spre DJ 172D s-a dezechilibrat si a cazut in santul din partea stanga a acelui drum, accidentandu-se.

 Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

 

 

0 comentarii2898 vizualizări11 octombrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0