Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 24 Martie 2019 - 976 vizitatori azi
Atribuirea unei locuinte construite prin A.N.L. in prima.

In atentia persoanelor care figureaza in lista de prioritate pana la pozitia 123 si care pot beneficia de atribuirea unei locuinte construite prin A.N.L. in prima etapa. Primarul municipiului Bistrita supune aprobarii Consiliului local repartizarea locuintelor construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte ramase libere ca urmare a renuntarii sau evacuarii fostilor chiriasi.

Repartizarea se va face in data de 18.05.2018, ora 10.00, in sala mare de sedinta a Primariei, P-ta Centrala, nr.6, primilor 123 de solicitanti inscrisi in lista de prioritate aprobata de catre consiliul local, care au reconfirmat indeplinirea tuturor criteriilor de acces la o locuinta A.N.L.

Prezenta solicitantului sau a imputernicitului acestuia este obligatorie pentru a putea beneficia de repartizarea locuintei conform listei de prioritate. Persoanele care nu participa la procedura de repartizare vor putea beneficia de locuintele nerepartizate in ordinea prezentarii la sediul primariei.

Tabelul locuintelor care urmeaza sa fie repartizate se gaseste afisata la sediul Directiei Patrimoniu, Str. Gheorghe Sincai, nr.2, Parter, precum si pe site-ul Primariei municipiului Bistrita www.primariabistrita.ro - Anunturi si informatii - Acte necesare - Directia Patrimoniu, tabel care va fi prezent si la procedura de repartizare.

Fiecare solicitant isi va alege o locuinta din cele prevazute in tabel si care a ramas nerepartizata pana se ajunge la pozitia pe care o ocupa fiecare in lista de prioritate.

 Relatii suplimentare la telefon 0263/232391.

 

          Primaria municipiului Bistrita.

0 comentarii1358 vizualizări15 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0