Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Septembrie 2018 - 1162 vizitatori azi
"Curatenia de toamna" .

Participarea la Campania "Curatenia de toamna" este o datorie civica a cetatenilor, asociatiilor de proprietari / locatari, agentilor economici, institutiilor si autoritatilor publice care domiciliaza, au sediul si / sau isi desfasoara activitatea pe raza Municipiului Bistrita si localitatile componente.

          In acest an Campania "Curatenia de toamna" se desfasoara in perioada 16 octombrie - 16  noiembrie 2107.

          Incepand cu declansarea acestei campanii oferim cetatenilor Municipiului Bistrita care locuiesc in case individuale inca o modalitate de a colecta deseurile selectiv. Pentru a nu mai fi obligati sa se deplaseze pana la platformele amenajate special pentru colectarea selectiva, in saptamana 16 -22 octombrie 2017, in ziua convenita cu operatorul de salubritate, cetatenii vor putea scoate in fata casei alaturi de pubela cu deseuri menajere si un sac in care se afla deseurile colectate selectiv, respectiv metal, plastic, sticla sau hartie.

 

                  Administrator Public

                      George Avram

 


 Foto - arhiva Bistritanews.ro 

0 comentarii1386 vizualizări10 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0