Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Alexandru Pugna, intalnire oficiala cu Dorin Chirtoaca.

Delegatia judetului Bistrita-Nasaud , condusa de Vicepresedintele Consiliului Judetean, domnul Alexandru Pugna a avut o intrevedere oficiala cu Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca. Intalnirea oficiala a ajut loc in contextul evenimentului "Dialoguri culturale la Chisinau", desfasurate in acest final de saptamana in capitala Republicii Moldova.

 In cadrul intalnirii, primarul Dorin Chirtoaca a salutat prezenta autoritatilor judetului Bistrita-Nasaud si organizarea actiunilor culturale din acest sfarsit de saptamana si ne-a asigurat de sprijinul sau in organizarea actiunilor de promovare culturala a judetului nostru in Chisinau. De asemenea, au fost abordate si subiecte referitoare la colaborari administrative si infratiri cu entitati administrative din Republica Moldova similare Consiliului Judetean.

Alaturi de domnul Alexandru Pugna, din delegatia Consiliului Judetean au facut parte, Secretarul Judetului Bistrita-Nasaud, Mica Oprea, Directorul economic al CJ, Teofil Cioarba si managerul Centrului Judetean pentru Cultura (Gavrila Tarmure), ai Bibliotecii Judetene (Ioan Pintea) si al Complexului Muzeal (Alexandru Gavrilas) si primarii comunelor Bistrita-Bargaului si Salva,  Vasile Laba respectiv Gheorghe Onul.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii2828 vizualizări01 august 2015




rss 2.0
rss 2.0