Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Lucrari de modernizare a 1,1 km de drum in localitatea Branistea.

Presedintele Radu Moldovan si Vicepresedintele Dorin Popescu au receptionat lucrarile de modernizare a 1,1 km de drum in localitatea Branistea. Cu o investitie de peste 400.000 lei, Consiliul Judetean a modernizat drumul judetean 172 K, pe o distanta de 1100 m, in centrul comunei Branistea. Au fost realizate doua straturi de asflat si marcajele rutiere, iar in momentul de fata circulatia este deschisa pe acest tronson de drum.

La finalul receptiei, Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan a declarat: Ma bucur ca am reusit sa inauguram astazi o investitie mult asteptata de comunitatea din Branistea. Inca de la intrarea mea in politica stiu de aceasta problema stringenta a oamenilor din Branistea si ma bucur ca acum, la doi ani de cand lucrez in administratie, am reusit sa implinesc acest deziderat. La fel ca si in alte localitati, vreau sa duc la capat proiectele incepute in 2012 si sa aratam oamenilor si primarilor ca institutia Consiliului Judetean constituie un sprijin real pentru fiecare din comunitatile judetului Bistrita-Nasaud.

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii2863 vizualizări16 septembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0